Online Shop

Welkom in de uniekste webshop!

Even wat info... Of liever direct shoppen? Even scrollen dan.👇🏼 ☺️

De meeste artikelen die u hier kan kopen zijn door eigen hand geschilderd of opgemaakt, een upcycled product. Maar we hebben ook enkele volledig handgemaakte producten. Is het een upcycled product, dan vermelden we dit steeds.

Je vind hier dus unieke artikelen.

Onze decoraties zijn helaas NIET gemaakt als buitendecoratie. Deze kunnen door vocht en temperatuursverschillen barsten, doorscheuren of de verf kan los komen bij koude en vocht.

Heb je zelf een oude lamp, kruik of... met mooie vorm die je een make over wil geven? Neem dan contact op via het contactformulier voor de diverse opties. Contact


Uw geliefde huisdier op een houten schijf laten schilderen.                                                                                            Deze schijven kunnen uw huis opvrolijken in sfeer of een persoonlijke herinnering zijn voor uw trouwe huisdier.

U kan zelf een schijf uit kiezen en uw fotomateriaal door sturen. 

Wil je eerst wat voorbeelden zien?
Ga dan naar Drawing & painting

Wachttijden: belangrijk om te weten is dat er een wachttijd is. Dit kan doordat er bestellingen voor u zijn geplaatst en door de droging van de olieverf. Er kunnen tussendroging nodig zijn voor details te plaatsen. Na de afwerking moet dit alles nog een +-10 dagen uitharden +1 dag voor de vernislaag alvorens we kunnen verzenden. Zekerheid van tijdige levering? Vraag het even na, ik kan meteen zeggen wat de haalbare periode is qua leveringstijd.

Mensen op een houten schijf? Dit doe ik helaas nog niet.

We hebben grote schijven voor 1 of 2 huisdieren, deze voorraad is helaas beperkt. Wilt u meer dan 2 huidieren op 1 schijf? Neem eerst even contact op met ons, wij zoeken dan samen naar een oplossing en passend vrijblijvend prijsvoorstel.

De prijzen per schijf variëren, dit omwille van de grootte of kostprijs van de houtsoort. 1 of meerdere dieren schilderen zorgt ook voor verschil in prijs.


Een haakje voorzien om de schijf op te hangen?
Dit is een gratis optie, vermeld het even bij het opmerkingsveld.                               

NOG VRAGEN? Aarzel niet en neem contact op, ik help je graag verder. Contact

Lid van de gezinsbond? Stuur ons na je bestelling een foto van je lidkaart en we zorgen voor 5% van het aangekochte bedrag op je spaarkaart. Met je spaartegoed betalen? Neem eerst even contact op zodat we dat kunnen regelen, we kunnen dit helaas nog niet aan de webshop linken.

LEVERINGEN BOVEN 85€ ZIJN GRATIS!

Cadeaubonnen worden altijd gratis verzonden!

Veel shop plezier!

Mooi inpakken als cadeau?  Dit doen wij gratis voor u.  Noteer inpakken bij in de            bestelopmerking.
Mooi inpakken als cadeau? Dit doen wij gratis voor u. Noteer inpakken bij in de bestelopmerking.

Tijdig jouw kerstcadeau in huis?

Bestel jouw kerstcadeau via onze webshop. Er zeker van zijn dit uiterlijk 23 december te ontvangen? Bestellen kan tot en met 5 december! Nog maar 2 plaatjes open voor een huisdier op een houten schijf!


Levering vóór Nieuwjaar bestellen voor 22december! Wil je ons beoordelen op Trustpilot? De link vind je hieronder.

Inschrijven voor nieuwsbrieven van acties of kortingen. (Max 1 mail /maand) 

Uw gegevens worden niet aan derde gedeeld. 

U kan zich ten alle tijden uitschijven met een mailtje naar info@schilderwerkenuniek.be ik schrijf me graag uit.