tekening en ontwerp

Meer info over muurschilderingen vindt u onderaan.

Logo ontwerp 


Tekeningen en schilderijen

Ontwerp mural naar wens klant. Fauna en flora met verborgen gezicht.
Mural naar van wensen van de klant. Eigen ontwerp

Jouw dier op een houten schijf?

Dat kan via onze Online winkel.

Winnaars van onze gezinsbond tweedehandsbeurs wedstrijd 2020 

Proficiat Sint Michiel te Leopoldsburg. Als thema kreeg ik lezen en leren.

Ontwerp kinderen lezen waarna hun fantasie tot leven komt maar ondertussen leren ze ook zo veel bij.


Aquarel
Aquarel
Aquarel
Aquarel
Aquarel
Aquarel
Anna en Elsa uitgesneden plaat
Anna en Elsa uitgesneden plaat
Aquarel
Aquarel

Plannen voor een muurschildering? 

Iedereen kan mooie stickers bestellen en tegen een muur kleven maar een echte muurschildering is toch iets uNieks. Het geeft dat extra tintje waauw en in tegenstelling tot stickers lost een muurschildering niet. Je kan je eigen uitzicht samenstellen en bij stickers ben je beperkt tot enkele keuzes. Een gedetailleerde schildering met schaduwtechnieken vergt tijd en heeft dus ook een prijsklasse. 

Wat kost een muurschildering dan? 

Dit hangt af hoe groot wil je de tekening? Wil je diverse figuren? Of wil je een hele muur met achtergrond?

Een project start van 100€ per vierkante meter vanaf 3 vierkante meter rekenen wij in mindering. Bij meerdere of grotere projecten kan de prijs dus altijd besproken worden. Indien u een volledige muur (+- 10m2) met achtergrond wil mag je rekenen op een 60€ /vierkante meter zonder voorbereidende werken aan de ondergrond. de producten zitten er allemaal in verrekend, u hoeft dus zelf niets te voorzien. bovenvermelde prijzen zijn ook binnen een straal van 30km rond leopoldsburg, daarbuiten zal hier een kleine vergoeding voor berekend worden. 

Prijzen zijn op basis van 21% BTW de producten zitten er allemaal in verrekend, u hoeft dus zelf niets te voorzien. Bovenvermelde prijzen zijn ook binnen een straal van 30km rond leopoldsburg, daarbuiten zal hier een kleine vergoeding voor berekend worden. Voor definitieve prijzen kom ik de wensen en ter plaatsen bespreken en stel ik een offerte op met een vaste prijs. Deze offerte is vrijblijvend en volledig gratis.

Lid van de gezinsbond? 

Dan ontvangt u 3% spaarkorting op de factuur. 

Waar kunnen muurschilderingen geplaatst worden? 

Schilderen op gladde muren bij u thuis. Deze mogen bepleisterd zijn of glad overschilderbare vliesbehang, geen structuur. Heeft u geen gladde muur, dan maak ik de schildering op een plaat of doek. Deze kan je zelf voorzien of mits een extra kost (afhankelijk van de grote) door mij. Op kasten of houten wanden kan ik ook een schildering plaatsen. 

Hier zetten wij helaas geen muurschilderingen! 

Buitenmuren, plafonds.

Interesse? 

Stuur ons voorbeelden van je wensen of thema ideeën. Je kan ons bereiken via mail, telefoon, messenger, whats app en het online contactformulier. klik hier voor onze gegevens > Contact