tekeningontwerpen

Plannen voor een muurschildering? 

Iedereen kan mooie stickers bestellen en tegen een muur kleven maar een echte muurschildering is toch iets uNieks. Het geeft dat extra tintje waauw en in tegenstelling tot stickers lost een muurschildering niet. Je kan je eigen uitzicht samenstellen en bij stickers ben je beperkt tot enkele keuzes. Een gedetailleerde schildering met schaduwtechnieken vergt tijd en heeft dus ook een prijsklasse. 

Wat kost een muurschildering dan? 

Dit hangt af hoe groot wil je de tekening? Wil je diverse figuren? Of wil je een hele muur met achtergrond? 

Standaard start het schilderen van een tekening waarvan de grootste breedte 1meter is op 250€ 

Bij een tekening waar de grootste breedte 1,5 meter is komt dit op 300€ 

Bij een tekening waar de grootste breedte 2 meter is komt dit op 350€ 

Bij meerdere figuren kan de prijs besproken worden. Indien u een volledige muur met achtergrond wil mag je rekenen op een 80€ /vierkante meter. 

Prijzen zijn op basis van 21% BTW Voor definitieve prijzen kom ik de wensen en ter plaatsen bespreken en stel ik een offerte op met een vaste prijs. 

Lid van de gezinsbond? 

Dan ontvangt u 3% spaarkorting op de factuur. 

Waar kunnen muurschilderingen geplaatst worden? 

Schilderen op gladde muren bij u thuis. Deze mogen bepleisterd zijn of glad overschilderbare vliesbehang, geen structuur. Heeft u geen gladde muur, dan maak ik de schildering op een plaat of doek. Deze kan je zelf voorzien of mits een extra kost (afhankelijk van de grote) door mij. Op kasten of houten wanden kan ik ook een schildering plaatsen. 

Hier zetten wij helaas geen muurschilderingen! 

Buitenmuren, schuine wanden, plafonds.

Interesse? 

Stuur ons voorbeelden van je wensen of thema ideeën. Je kan ons bereiken via mail, telefoon, messenger, whats app en het online contactformulier. klik hier voor onze gegevens > Contact

Logo ontwerp 


Tekeningen en schilderijen

Winnaars van onze gezinsbond tweedehandsbeurs wedstrijd 2020

Project in een school: Thema lezen en leren: Ontwerp kinderen lezen waarna hun fantasie tot leven komt maar ondertussen leren ze ook zo veel bij.