Online Shop

Welkom in de uniekste webshop!

De artikelen die u hier kan kopen zijn door eigen hand geschilderd/ opgemaakt. Je vind hier dus unieke artikelen. 

De boomstamschijven zijn beschilderd met olieverf.  Deze schijven kunnen uw huis opvrolijken in sfeer of een persoonlijke herinnering zijn voor uw trouwe huisdier.

Uw geliefde huisdier op een houten schijf laten schilderen. U kan zelf een schijf uit kiezen en uw fotomateriaal door sturen. 

Wachttijden: belangrijk om te weten is dat er een wachttijd is. Dit kan doordat er bestellingen voor u zijn geplaatst maar ook de droging van de olieverf is belangrijk. Er kunnen tussendroging nodig zijn voor details te plaatsen, na de afwerking moet dit alles nog een +-10 dagen uitharden +1 dag voor de vernislaag alvorens we kunnen verzenden. 

Mensen op een houten schijf? Ik krijg deze vraag vaak maar ik wil hier eerst op oefenen vooraleer ik dit op bestelling maak. Je mag steeds vrijblijvend contact op nemen indien je dit toch wil. Doe dit eerst alvorens een bestelling te plaatsen!

We hebben ook enkele grote schijven voor 2 huisdieren, deze voorraad is helaas beperkt. Wilt u meer dan 2 huidieren op 1 schijf? Neem eerst even contact op met ons, wij zoeken dan eerst naar een geschikte schijf.

Onze decoraties zijn helaas NIET gemaakt als buitendecoratie. Deze kunnen door vocht en temperatuursverschillen barsten, doorscheuren of de verf kan los komen bij koude en vocht.

Lampen, kruiken, vazen of andere elementen zijn soms 2de hands make-over artikelen. Dit wordt altijd vermeld. andere artikelen zijn als nieuw product geschilderd. Heb je zelf een oude lamp, kruik of... die je wil laten schilderen? Neem dan contact op via het contactformulier voor de diverse opties. Contact

Lid van de gezinsbond? Stuur ons na je bestelling een foto van je lidkaart en we zorgen voor 5% van het aangekochte bedrag op je spaarkaart. Met je spaartegoed betalen? Neem eerst even contact op zodat we dat kunnen regelen, we kunnen dit helaas nog niet aan de webshop linken.

Veel shop plezier!

Bestellingen schilderijen op bestelling, wees tijdig, volzet is volzet.

  • Voor kerst geleverd: Bestellingen persoonlijke schilderijen volzet!
  • Voor nieuwjaar geleverd: nog enkele plaatsen. In verband met de droogtijden te bestellen tot en met 15 December!