Online Shop

Welkom in de uniekste webshop!

Even wat info... Of liever direct shoppen? Even scrollen dan.👇🏼 ☺️

Je vind hier voornamelijk unieke artikelen.

  • UPCYCLED producten, dit zijn 2de hands producten die een 2 de leven kregen doordat hun uiterlijk een heuse make-over kreeg. Van felgekleurde vaas tot een landelijk item met zachte aarde tinten. 
  • NIEUW GEMAAKTE producten, dit zijn nieuwe items die aangekocht zijn maar nog niet af zijn. Wij werken de coating of de bloemen op de ringen af tot een rustiek product.
  • HANDGEMAAKTE producten, dit is volledig zelf opgebouwd en afgewerkt. 
  • SCHILDERIJEN zijn door ons geschilderd

Onze decoraties zijn helaas NIET gemaakt als buitendecoratie, tenzij anders vermeld bij het product zelf. Deze kunnen door vocht en temperatuursverschillen barsten, doorscheuren of de verf kan los komen bij koude en vocht.

Heb je zelf een oude lamp, kruik of... met mooie vorm die je een make over wil geven? Neem dan contact op via het contactformulier voor de diverse opties. Contact


Uw geliefde huisdier op een houten schijf laten schilderen.                                                                                    Deze schijven kunnen uw huis opvrolijken in sfeer of een persoonlijke herinnering zijn voor uw trouwe huisdier.

Wil je eerst wat voorbeelden zien? Ga dan naar Drawing & painting

We bieden de optie aan om 1 of 2 huisdieren op een schijf te bestellen.

U plaatst uw bestelling daarna stuurt u uw fotomateriaal door. Op basis van de beschikbaarheid kan de schijf variëren tussen 30cm en 45cm. 

Wachttijden: Belangrijk om te weten is dat er een wachttijd is. Dit omdat het allemaal met de hand getekend en geschilderd wordt, en er lopende bestellingen/opdrachten voor die van u kunnen zijn. Wil je zekerheid van tijdige levering, voor bv. een verassingscadeau? Vraag het even na, ik kan meteen zeggen wat de haalbare periode is qua leveringstijd.

Mensen op een houten schijf? Dit doe ik niet.

Een haakje voorzien om de schijf op te hangen?
Dit is een gratis optie, vermeld het even bij het opmerkingsveld.                               

NOG VRAGEN? Aarzel niet en neem contact op, ik help je graag verder. Contact

Lid van de gezinsbond? Bij bestelling in onze Online winkel krijgt u 5% spaarkorting! Vermeld in de opmerking bij de bestelling uw lidnummer en heel belangrijk uw lidkaartnummer. Hier meer info Gezinsbond

LEVERINGEN BOVEN 100€ ZIJN GRATIS!


FEESTDAGEN; krijg je pakje tijdig aan door op tijd te bestellen! 
KERSTCADEAU schilderij op bestelling, bestellen kan tot en met 30 november.
NIEUWJAARSCADEAU schilderij op bestelling, bestellen kan tot en met 10 december.

Alle andere artikelen; hou rekening mee dat de feestdagen een drukke periode zijn voor leveringsdiensten. Leveringen kunnen hierdoor 2-3 dagen later zijn.

Cadeaubonnen worden altijd gratis verzonden! PER POST OF MAIL!

Veel shop plezier!