Techniek uNiek

Klik op de technieken om er meer van te ontdekken

Mur oublié

18-06-2022

Dit is een eigen gecreëerde techniek die de uitstraling geeft alsof deze al honderden jaren oud is. Het is een eyecatcher en geeft meteen een rijkelijke sfeer in je ruimte. Deze techniek is dus zeer geschikt voor een wijnkelder, restaurant, accentmuur, in een grote ruimte of kan ideaal zijn in je mencave. Je moet wel een uitzondering maken voor...

Bij deze techniek word er eerst een speciale hechtingslaag met zand geplaatst. Daarna plaatsen we een eigen bereide kalk.

kalei

16-06-2022

Voor het authentieke karakter gebruiken wij de Kalei Licio 2 van Rewah.

Gold By uNiek

15-06-2022

Gold by uNiek heeft een rijkelijke en luxueuze uitstraling. Voor deze techniek maken we de ondergrond zo strak als mogelijk waarna hier een glanzende zwarte lak wordt op aangebracht. Als afwerking polieren we de gelakte ondergrond met een glans.

Techniek uNiek

29-04-2021

Bij deze techniek wordt er in meerdere lagen een eigen bereide kalk aangebracht, tot het geheel mooi glad komt te staan. Je kan hier met diverse kleuren spelen om mooie patronen te creëren. Daarna werken we deze af met een boenwas of olie, afhankelijk van de kleurwaarde van het eindresultaat.

Natuurlijke veroudering is een proces van jaren maar toch kunnen we dit proces versnellen.

kalk

19-04-2021

Kalk voor de klasieke uitstraling in u woonst. Kalkverf is een gezonde verf om in u woonst te gebruiken. Het heeft de eigenschap om het vocht te regelen, het te veel aan vocht in een ruimte zal de kalk op nemen en bij droogte zal deze haar vocht af staan.

Milk Paint

12-04-2021

Melkverf letterlijk vertaald is een caseïneverf die 5 ingrediënten ingrediënten bevat: melkeiwit, kalksteen, klei, krijt en natuurlijke en niet-toxische pigmenten.

Technieken met glitters en shine. Diverse opties en motieven mogelijk, volledig te personaliseren. Meer info vraag er naar.

Unilit pedes

01-01-2021

Pedes is een minerale mortel op basis van hydraulische kalk. Deze kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Heeft u behoefte aan contact met ons?
 
Wilt u een afspraak om uw project te bespreken?