Promante Foam Cleaner

UNIEKE SCHUIMREINIGE1R
■ VISUELE ONTVETTER
■ VEILIG OP ALLE OPPERVLAKKEN
■ LAAT GEEN RESIDU ACHTER

BESCHRIJVING:FOAM CLEANER is een universele en unieke schuimspray en organische ontvetter. Schuimt niet waar de ondergrond niet ontvet is. Reinigt snel en efficiënt glas en andere harde oppervlakken. Verwijdert insecten, vet, nicotine, roet, asfalt, vuil, enz. Gemakkelijk in gebruik, laat geen regenboogschijn na. Bevat geen schuurmiddelen. Loopt niet uit. Ideaal als organische ontvetter voor verlijming. 

VERPAKKING:500 ml - Aerosol

https://www.promante.com/nl/catalogus/categorie/2/cleaning/product/17/foam_cleaner 

17,60 €

Onze eigen ervaring met de Promante Foam cleaner.

Wij gebruiken deze alvorens te schilderen om oppervlakten te reinigen.  

Ramen wassen gaat zo vlot, geen emmer met water die kan omvallen. Wat heb je nodig?Je Promante bus en een glasdoek, snel en gemakkelijk dus.  Je autoraam en die verschrikkelijke vegen als de zon er in staat zijn verleden tijd!

Je Mobiele telefoon reinigen, kan prima spuiten en vegen en hij blinkt terug als nieuw. de schuim dringt nier in je telefoon, maar laat de schuim niet oplossen want dan krijg je wel een waterige substantie.

Heb je een woning gekocht waar veel rokersvervuiling is, nicotine op het plafond? In het filmpje tonen we hoe de Promante Foam cleaner de nicotine aanpakt in slechts enkele seconden. We geven een voor en na van slechts één keer te werken met de Promante Foam Cleaner.